Bel ons (078-2032777)

E-mail ons

Over ons

De digitale koers van Mobile Water

Al 9 jaar varen we onze eigen digitale koers onder de naam Mobile Water. En daar zijn we trots op. 

Dit zijn wij
Aangenaam kennismaken!

Hier vind je ons
Kom je langs?

Terug in de tijd

Onze passie voor mobile digital gaat echter veel verder terug in de tijd. We stonden aan de wieg van sms en hebben onze expertise opgebouwd sinds de allereerste stapjes van mobile messaging. En nu ruim 20 jaar later, bewegen we ons nog altijd in de mobiele sector, als een vis in het water.

Niet meer weg te denken

Tegenwoordig slaat mobile niet meer alleen op de mobiele telefoon. Het behelst inmiddels veel meer dan dat. Mobile gaat niet over een apparaat, maar over de eigenschappen en kenmerken ervan: mobiliteit, flexibiliteit, overal toegankelijk, interactief, digitaal, altijd bereikbaar, overal onder handbereik.

 

Het gaat het over emoties, beleving en ervaring

Goed gevoel

Net zoals dat marketing niet alleen gaat over USP’s en de mix. Daar gaat het over emoties, beleving en ervaring. Klantenbinding door het luisteren naar en het begrijpen van de doelgroep. De User Experience, de manier waarop de boodschap van de zender wordt beleefd, bepaalt het succes van de campagne en de imago van het merk.

Moving Marketing

Bij Mobile Water combineren die twee, we noemen het: Moving Marketing. Onze realisaties gaan enerzijds over de toegankelijkheid van jouw boodschap: any time, any place, anywhere, on any device. Anderzijds over het doel van jouw boodschap: de indruk die gegeven wordt en de ervaring die het teweeg brengt bij de klant/ontvanger.

Marcel Dijkgraaf
Management / Head of Technology
Jeroen Kok
Mangement / Business Developer
Florian Verhoef
Creative & Project Lead / UX/UI Designer
Frank van Rotterdam
Management & Ontwikkelingen
Saskia Overweel
Creative Copywriter
Kevin Elshout
Lead Development

Al 9 jaar varen we onze eigen digitale koers onder de naam Mobile Water. We leveren innovatieve, creatieve, digitale User Experiences met een uniek en outstanding UX/UI design en de nieuwste Artificial Intelligence modellen.

info@mobilewater.nl
078-2032777
Wolwevershaven 30Q
3311 AW Dordrecht

Stuur je ons een leuk berichtje? 😊