Bel ons (078-2032777)

Of e-mail ons

Technology

Het onmogelijke mogelijk maken

We gebruiken de nieuwste AI-modellen. Gemakkelijk te integreren op elk platform.

Artificial Intelligence
Dit is allemaal mogelijk

Tools
Bekijk onze tools

Challenging?
We will make it work.

We hebben een enorme ervaring in het maken van messaging gateways, payment platforms, machine- en deep-learning AI, backend enterprise software, platforms, campagnes, websites en landing pages. Met andere woorden … we zijn van nature techneuten, nerds en propellerheads. Maar wat ons goed maakt, is het vermogen te schakelen met niet techneuten, het overbruggen van de kloof tussen marketeers en techniek.

Nova One

Met ons Nova One AI platform kunnen we AI combineren met een geweldige UI dit resulteert in de beste User Experience “money can buy”.

We maken sinds 1996, al bij de start van SMS, messaging applicaties. Met de opkomst van Artificial Intelligence iin 2013 realiseerden we ons dat de combinatie van die twee zeer krachtig zou zijn. Omdat Natural Language Processing vooral gefocust was op Engels, en wij chatbots in het Nederlands, hebben we van meet af aan onze eigen AI gemaakt, om zo voor kleinere talen zoals Nederlands en Zweeds chatbots te kunnen maken.

Die AI hebben we gecombineerd met ons flexibele messaging platform om zo verschillende AI-modellen en back-end systemen te integreren.

Messaging

SMS zit in ons DNA en we sturen nog steeds meer dan 50 miljoen berichten per kwartaal, SMS is de kern van ons bedrijf. We breiden ons platform voortdurend uit met Facebook Messenger iMessage, WhatsApp, Google’s RCS en integreren deze kanalen uiteraard in elke mogelijke oplossing.

Landing Pages

Onze landing pages zijn de beste voorbeelden van het combineren van goal oriented design en de nieuwste webtechnologie. De grootste global brands wenden zich tot ons voor landing pages die hun doel bereiken en klanten blij maken.

Vodafone
De nieuwe MyVodafone App!

Vodafone
De nieuwe MyVodafone App!

Vodafone
De nieuwe MyVodafone App!

Vodafone
De nieuwe MyVodafone App!

Al 9 jaar varen we onze eigen digitale koers onder de naam Mobile Water. We leveren innovatieve, creatieve, digitale User Experiences met een uniek en outstanding UX/UI design en de nieuwste Artificial Intelligence modellen.

info@mobilewater.nl
078-2032777
Wolwevershaven 30Q
3311 AW Dordrecht

Stuur je ons een leuk berichtje? 😊