Bel ons (085-0607041)

E-mail ons

Technology

Het onmogelijke mogelijk maken

 

Knappe AI met mooi UI/UX
Toepassing van de nieuwste AI-modellen
Makkelijk te integreren op elk platform

Artificial Intelligence
Dit is allemaal mogelijk

Tools
Bekijk onze tools

Challenging?
We will make it work

Van nature zijn we techneuten, nerds en propellerheads, you name it. We schakelen echter prima met ‘niet-techneuten’. Beter nog, we slaan de brug tussen marketeer en techniek.
Messaging gateways, payment platforms, machine- en deep-learning AI, backend enterprise software, platforms, campagnes, websites en landing pages, … We hebben door de jaren heen een brede ervaring en kennis opgedaan, zowel met het bouwen als de werking ervan.

Experience

We opereren al sinds 1996 op technologisch gebied, vanaf het begin van sms en messaging applicaties. Sinds de opkomst van Artificial Intelligence in 2013, zijn we overtuigd van de kracht van de combinatie van die twee processen.

We maken van meet af aan onze eigen AI, want Natural Language Processing is vooral gefocust op Engels. Terwijl wij chatbots maken in de zogenaamde kleinere talen, zoals het Nederlands en het Zweeds.

Onze Artificial Intelligence combineren we met ons eigen flexibele messaging platform. Daardoor is het mogelijk verschillende AI-modellen en back-end systemen met elkaar te integreren.

Messaging Platform

Zoals gezegd ligt onze oorsprong, de kern van Mobile Water, bij sms en messaging. En we verzorgen vandaag de dag nog altijd de verzending van meer dan 100 miljoen sms-berichten per jaar voor onder andere Vodafone.

Ons Nova One AI-platform is door de tijd verrijkt met de hedendaagse message services zoals Facebook Messenger, iMessage, WhatsApp en Google’s RCS. Deze kanalen zijn in te zetten bij elke mogelijke oplossing.

UX Design Landing Pages

Onze passie is het combineren van knappe AI met mooie UI. Onze unieke User Experiences Landing Pages zijn het beste voorbeeld van deze krachtige samenwerking: de nieuwste webtechnologieën en goal oriented design.

Voor een groot aantal vooraanstaande global brands realiseren we reeds op-maat-gemaakte UX campaign (landing) pages, die de de juiste snaar raken bij klanten en de marketeers hun doel helpen bereiken. Ons Portfolio geeft een goede impressie, hier wordt per case onze visie en werkwijze uiteengezet.

 

Vodafone
De nieuwe MyVodafone App!

Vodafone
De nieuwe MyVodafone App!

Vodafone
De nieuwe MyVodafone App!

Vodafone
De nieuwe MyVodafone App!

info@mobilewater.nl
085 060 7041

Ceresstraat 13
4811 CA Breda

Ook zoveel te vertellen? 👋

Spannende ontwikkelingen! Nieuwe ideeën? Waar ben jij de laatste tijd mee bezig geweest? Wij zijn heel benieuwd.

Plan een meeting

Stuur e-mail

Chat met ons

nl_NLNederlands