Bel ons (078-2032777)

E-mail ons

 | 

Welcome Aboard Pim

Ahoy!
Welcome aboard Pim!

New Sales Director

Pim den Uyl is per 15 mei als Sales Director aangesteld bij Customer Experience specialist Mobile Water.

Lees verder ⟶

 

Dordrecht, 19 mei 2020 – Pim den Uyl is per 15 mei als Sales Director aangesteld bij Customer Experience specialist Mobile Water. Zijn benoeming in deze nieuw gecreëerde rol valt samen met de aankondiging van de ambities van het bedrijf om de komende drie jaar in omvang te verdubbelen. Daarnaast gaat hij het huidige managementteam binnen Mobile Water aanvullen en meedenken over de toekomst van de organisatie. Pim vult het team van Mobile Water aan met een jarenlange ervaring op het gebied van ICT en sales. Mobile Water focust zich op drie pijlers binnen customer experience: Top UI/UX, Conversational Marketing en het AI & Technology platform Nova One en Pim gaat zich richten op het verder uitbouwen van deze thema’s.

Pim was voor zijn aanstelling bij Mobile Water werkzaam als VP Business Development Western-Europe en Country Manager Nederland bij Ericsson, en is hier commercieel eindverantwoordelijk geweest voor bedrijfsonderdelen in Zweden en Duitsland. In zijn nieuwe functie gaat Pim zich bezighouden met het verder uitbouwen van Mobile Water’s klantenportfolio en de strategie van het bedrijf.

Pim den Uyl over zijn nieuwe aanstelling:Toen Mobile Water mij benaderde was ik gelijk enthousiast.  Interactie van bedrijven met hun klanten gaat steeds meer in de richting van conversation. Ik ben ervan overtuigd dat met de prachtige klanten van Mobile Water, het team en haar producten en diensten, we het bedrijf naar een hoger level gaan tillen.

Marcel Dijkgraaf, Founder Mobile Water: Pim zal een geweldige toevoeging zijn aan ons managementteam. Zijn ervaring in het leiden van de verkoop van complexe platformen en diensten en zijn “can do” mentaliteit past perfect bij ons. We hebben hem gevraagd om onze ambities rondom het Nova One AI platform en Conversational Marketing verder vorm te geven.”

Door zijn brede organisatorisch kennis en saleservaring met multinationals kan hij complexe uitdagingen snel in de juiste context plaatsen en deze vertalen naar concrete oplossingen. Het feit dat hij een groot netwerk heeft en zijn persoonlijke ambities aansluiten op die van ons, maakt het een mooie match.

info@mobilewater.nl
078-2032777

Ceresstraat 13
4811 CA Breda

Ook zoveel te vertellen? 👋

Spannende ontwikkelingen! Nieuwe ideeën? Waar ben jij de laatste tijd mee bezig geweest? Wij zijn heel benieuwd.

Plan een meeting

Stuur e-mail

Chat met ons

nl_NLNederlands