Mobile Water Inspiratieweken
Lotto - Winnaars Weken

Bouw een spelbeleving
rondom je propositie

Het waren de Winnaars Weken bij Lotto. Dat betekent dat er weer een hoop extra prijzen zijn voor nieuwe abonnees, én natuurlijk voor bestaande abonnees.

Nederlandse Loterij Geeft Door

Awareness en goodwill
creëren met een game

Nederlandse Loterij geeft door! Dankzij haar spelers ontvangen 18 goede doelen, 77 sportbonden en de Nederlandse samenleving dit jaar €195.077.016,-. En om dit te vieren creëerden we samen met Nederlandse Loterij dit jaar een leuke Quizgame waarbij je kans maakte op een prijs voor jezelf én voor een goed doel of sportclub naar keuze!

De Friesland - Interface

Snel en flexibel inzicht
in jouw verzekering

Samen met Impress werkten wij het afgelopen jaar aan digitale innovatie op het gebied van communicatie rondom de wijzigingen binnen zorgverzekering De Friesland. We ontwierpen een nieuwe intuïtieve interface waarmee je direct inzicht krijgt in de wijzigingen die voor jou relevant zijn.

Vodafone - Mobile Ninja Game

Creëer engagement
met gamification

Afgelopen zomer lanceerden we samen met Vodafone de Mobile Ninja Game voor Vodafone Prepaid klanten! Acht weken lang streden duizenden mobile ninja’s mee voor een top positie in het leaderboard waardoor ze kans maakten op toffe exclusieve prijzen zoals VIP Priority Tickets voor de Ziggo Dome.

Cas van Mobile Water

Een beleving rondom jouw product, service, propositie of campagne creëren?

Wij helpen je graag met de creatieve &
technologische ontwikkelingen.

Services

Creative Development
UX/UI Design
Consultancy
Development
Management and execution

Products

Digital campaigns
AI Technologies
Digital Tools
Channels

nl_NLNederlands