Bel ons (078-2032777)

E-mail ons

Hier komt de titel van de pagina

28 januari 2020

Geplaatst door Marcel Dijkgraaf

Techhead / Trendwatcher

Een subtiele subtitel

Al 9 jaar varen we onze eigen digitale koers onder de naam Mobile Water. Tegenwoordig slaat mobile niet meer alleen op de mobiele telefoon. Het behelst inmiddels veel meer dan dat. Mobile gaat niet over een apparaat, maar over de eigenschappen en kenmerken ervan: mobiliteit, flexibiliteit, overal toegankelijk, interactief, digitaal, altijd bereikbaar, overal onder handbereik.

  • Innovatie
  • Creatie
  • Digitale User Experiences
  • Outstanding UI
  • Artificial Intelligence

Een andere subtitel

Net zoals dat marketing niet alleen gaat over USP’s en de mix. Daar gaat het over emoties, beleving en ervaring. Klantenbinding door het luisteren naar en het begrijpen van de doelgroep. De User Experience, de manier waarop de boodschap van de zender wordt beleefd, bepaalt het succes van de campagne en de imago van het merk.

De derde subtitel

Bij Mobile Water combineren die twee, we noemen het: Moving Marketing. Onze realisaties gaan enerzijds over de toegankelijkheid van jouw boodschap: any time, any place, anywhere, on any device. Anderzijds over het doel van jouw boodschap: de indruk die gegeven wordt en de ervaring die het teweeg brengt bij de klant/ontvanger.

info@mobilewater.nl
078-2032777

Ceresstraat 13
4811 CA Breda

Ook zoveel te vertellen? 👋

Spannende ontwikkelingen! Nieuwe ideeën? Waar ben jij de laatste tijd mee bezig geweest? Wij zijn heel benieuwd.

Plan een meeting

Stuur e-mail

Chat met ons

nl_NLNederlands