Bel ons (078-2032777)

E-mail ons

 | 

Auto Draft

Front end ontwikkelaar

6 december 2021

Vind jij het leuk om klanten en collega’s blij te maken met jouw software development skills en mee te werken aan marketing campagnes met een groot bereik?
Dan ben jij de Developer die wij zoeken.
In deze functie bouw je de tofste marketingprojecten en help je bij het realiseren van ons Conversational Marketing platform .

Geplaatst door Marcel Dijkgraaf

CEO

 

Van development tot operations je kan het allemaal!

Als ontwikkelaar ben je werkzaam in een klein team met toptalenten op het gebied van UX, Front-end en Platform Development and Artificial Intelligence. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van het Chatbot en Marketing platform maar vooral met veel verschillende high impact marketing campagnes voor onze klanten. Je bent onderdeel van het team dat campagnes bouwt en de functionaliteit van het platform uitbreidt. Je staat in nauw contact met de designers en bouwt samen met hen de meest fantastische User Experience.

Wat je gaat doen:

Het ontwikkelen van nieuwe Conversational Marketing Campagnes

  • Het opzetten van campagnes en projecten samen met de business.
  • Het uitbreiden van de het Conversational Marketing platform en campagne software inclusief het oplossen van issues.
  • Testen en deployen van nieuwe software en campagnes
  • Release management voor projecten en campagnes

We werken samen in een omgeving vol vrijheid, waar je persoonlijkheid, talenten en ideeën tellen. We hebben geen drempels binnen ons bedrijf, iedereen is heel toegankelijk en bereid elkaar te helpen.

Wat wij verwachten

Je bent leert snel en bent bereid om naast je kennis van Front end development om in platform en messaging te duiken. Jezelf blijven ontwikkelen en flexibiliteit zijn jouw kernwoorden. Je zet je ervaring graag in voor zowel development als operations. Je bent een teamplayer, leergierig, communicatief vaardig, en doorziet snel oplossingen voor een bepaald probleem. Je bent makkelijk in de omgang en hebt humor. Je voelt je thuis in een klein team en bent bereid om mee te draaien en verantwoordelijkheid te dragen. Daarnaast heb je:

  • Relevante werkervaring als Front End Developer
  • Ervaring met en PHP en Laravel
  • Ervaring met MySQL, API’s of Adobe Photoshop en XD is een pré

Interesse?

Stuur dan je CV naar jeroen.kok@mobilewater.nl of bel 06-27086850. We hebben ook stages en afstudeermogelijkheden op het vlak van mobile development, AI, technische ontwikkelingen en programmeren.

info@mobilewater.nl
078-2032777

Ceresstraat 13
4811 CA Breda

Ook zoveel te vertellen? 👋

Spannende ontwikkelingen! Nieuwe ideeën? Waar ben jij de laatste tijd mee bezig geweest? Wij zijn heel benieuwd.

Plan een meeting

Stuur e-mail

Chat met ons

en_USEnglish