Bel ons (078-2032777)

E-mail ons

Conversational Marketing

Digitale marketing in de conversatievorm

Klanten helpen, raken en behouden. Dat is waar het om draait bij Conversational Marketing.

Onze visie

Dit zijn de opportunities!

Inspiratie

Ken jij alle mogelijkheden al?

Yes. Everything will be Conversational.

Wij bij Mobile Water passen Conversational Thinking en onze kennis van technologie toe op de wereld van Marketing.

The best UI and AI

Customer Experiences die echt de moeite waard zijn. Door het combineren van interactieve web based UI en UX elementen, samen met AI en bot-technologie, creëren we vernieuwende Customer Experiences die zich aanpassen aan de klant. Het zijn experiences die de klant met aandacht en overzicht adviseren en helpen. Zoals een goede vriend dat zou doen, namelijk: door te luisteren, relevant te reageren en real-time te antwoorden.

 

2020’s biggest opportunities

Stel de klant centraal. Niet zo maar. Nee, help en bind de klant door werkelijk connectie te maken met die klant. Daar draait het om bij Conversational Marketing. Met prettige interacties nemen we de klant mee in de, voor hem relevante, zoektocht. Door te luisteren naar de klant-input, de juiste vragen te stellen en deze real-time te gebruiken om de juiste content te tonen. En dit soort interacties zijn goed voor de bottom line conversie.

Hoe begin ik met Conversational Marketing?

Schrijf je in voor een kennissessie!  En laat je inspireren door Techhead Marcel Dijkgraaf — AI ontwikkelaar en techniek trendwatcher.

Travel

Conversational Travel Experience

Ziggo

Conversational E-mail Onboarding

TV2

Conversational Lead Generation Concept

NS

Conversational Search Tool Concept

Al 9 jaar varen we onze eigen digitale koers onder de naam Mobile Water. We leveren innovatieve, creatieve, digitale User Experiences met een uniek en outstanding UX/UI design en de nieuwste Artificial Intelligence modellen.

info@mobilewater.nl
078-2032777
Wolwevershaven 30Q
3311 AW Dordrecht

Stuur je ons een leuk berichtje? 😊